Hogy miről is szól és miért jó az Online Edzés?

Az Online Edzést és Csomagjaimat azoknak találtam ki, akiknek szimpatikus az, amit képviselek és nincs lehetősége személyesen igénybe venni a szolgáltatásaimat. Ez egy jó lehetőség arra, hogy könnyebben fel tudják venni velem a kapcsolatot még azok is, akik nem Budapestiek és meg tudjuk kezdeni a közös munkát, ezzel közelebb kerülvén a közös célunkhoz: az Életmódváltáshoz.

Mit is nyújtok:

  • Személyre szabott étrendet, amelynek makrótápanyagait a saját súlyodnak és célodnak megfelelően számolok ki és szükség esetén változtatok meg menet közben.

  • Személyre szabott edzéstervet, amit a napi/heti aktivitásodhoz igazítva írok meg Neked és frissítünk.

 

  • Személyre szabott teljeskörű tanácsadást táplálékkiegészítőkkel kapcsolatban (vitaminok, fehérjekészítmények, egyéb termékek, gyártók stb.)
     

  • Csomagtól függően hetente minimum 1 alkalom vagy 24 órás elérés biztosított heti 7 napon át e-mailben az esetlegesen felmerülő kérdések megbeszélése érdekében.

  • Csomagtól függően heti 1 alkalom 25 perces konzultációt, ahol átbeszéljük az egyéb felmerülő kérdéseket és átbeszéljük a következő hétre való terveket.

  • Csomagtól függően 1 alkalom 60 perces személyi edzés előre leegyeztetett időpontban, ahol átbeszéljük és esetlegesen korrigáljuk az edzéstervben szereplő kérdéses gyakorlatokat.

Bármely programomat is választod, minden esetben nyomon követem a fejlődésedet és a közös munkánk végeztével a továbbiakban egyéb tanácsokkal látlak el, mire kell figyelned a mindennapokban, hogy ne legyen korlátozó tényező a további fejlődésedben.

Miért jó?

A legjobb az egészben, hogy nincs kihez igazodnod. Nem kell a naptáradat összeegyeztetned senkivel és ezáltal megszűnik az esetleges időn túli lemondással járó kellemetlenség a személyes edzéseknél. Akkor és ott csinálod az edzést, ahol épp szeretnéd és időd engedi, hisz az edzésprogram a te igényeidhez megfelelően lesz igazítva, legyen szó konditermi vagy otthoni edzésről. Mindezek ellenére folyamatos kontroll alatt leszel tartva.